Dinsdag 22 Oktober 2024

De winter komt eraan. Zo ook in Albanië. Waar wij het veelal warm en goed hebben in onze huizen, is dat daar vaak niet het geval. De armoede is groot en in de winter is het leven extra zwaar. Wilma is diep geraakt door deze nood en heeft daarom een winteractie opgezet met voedselpakketten en Grootletterbijbels.

Hoe mooi zou het zijn als wij, als gemeente op Urk, de kerken in Albanië ondersteunen in hun strijd tegen armoede en honger. Een compleet voedselpakket plus een Grootletterbijbel kost € 47,-. Maar natuurlijk kunt u ook een hoger of lager bedrag geven. Ieder beetje helpt! Geeft u ook? Al nieuwsgierig geworden of wilt u direct doneren? Kijk dan op https://www.gzb.nl/projecten/voedsel-en-bijbels-voor-albanie hoe u dit kunt doen. Overmaken kan ook via het GZB rekeningnummer NL63 ABNA 0476 3954 29, t.n.v. GZB onder vermelding van AL.3.108.

Of scan de QR-code en doneer direct!



klik hier voor de flyer met meer informatie.

Dagelijks Woord

  • In den beginne was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God. Dit was in den beginne bij God. Alle dingen zijn door Hetzelve gemaakt, en zonder Hetzelve is geen ding gemaakt, dat gemaakt is. In Hetzelve was het Leven, en het Leven was het Licht der mensen. En het Licht schijnt in de duisternis, en de duisternis heeft hetzelve niet begrepen. -- Johannes 1:1-5